Bell Schedule

 

8:05 – 8:20 a.m. Morning Supervision (15 min)
8:15 a.m. Warning Bell
8:20 - 9:15 a.m. Block 1 (55 min)
9:15 - 10:10 a.m. Block 2 (55 min)
RECESS 9:40 - 9:55 (15 min) & 10:10 - 10:25
9:25 - 11:20 a.m. Block 3 (55 min)
11:20 - 12:15 p.m. Block 4 (55 min)
LUNCH 12:15 - 1:00 (45 min)
12:37 p.m. Warning Bell
1:00 - 1:55 p.m. Block 5 (55 min)
1:55 - 2:20 p.m. Block 6 (25 min)
DISMISSAL 2:20 p.m.
2:20 - 2:35 p.m. Afternoon Supervision (15 min)

 

Information & Announcements

News
Events
| PAC Meeting
| Photo Day
| Terry Fox Run
| Orange Shirt Day
| PAC Meeting
| Thanksgiving
| Retakes
| Hot Lunch
| Pro-D Day
| Parent Meeing